"Tri dritare dhe nje varje", eshte film i metrazhit te gjate, i prodhuar nga CMB Productions, me skenar nga Zymber Kelmendi dhe regji nga Isa Qosja. Premiera e ketij filmi u dha ne Festivalin e Sarajeves ne vitin 2014.

Shiko trailerin

Shiko filmin

Shtyp butonin Watch preview qe te shikosh 3 minuta pa pagese. Pas 3 minutash, nese deshiron te shikosh tere filmin duhet te regjistroheni ne Cleeng.com dhe te paguani cmimin per te shikuar filmin. Pas pageses, filmin mund ta shikoni sa here te doni brenda 24 oresh.

Pelqeni faqen e filmit "Tri dritare dhe nje varje" ne Facebook.

Social Share:

Kycu me facebook

Temat e fundit nga Forumi Artistik

  • Nuk ka asnje postim.
Shko lart