Prodhimet filmike te CMB-se

Filmi "Tri dritare dhe nje varje", eshte prodhim i CMB Productions. Skenari Zymber Kelmendi, Regjia Isa Qosja. Premiera e filmit eshte dhene ne vitin 2014 ne Festivalin Nderkombetar te Filmit te Sarajeves.

Social Share:

Kycu me facebook

Temat e fundit nga Forumi Artistik

  • Nuk ka asnje postim.
Shko lart