CMB

Per ne

CMB Productions eshte kompani qe si aktivitete kryesore ka prodhimin e filmave artistik dhe prodhimeve televizive. Poashtu edhe ofron sherbime te tjeraqe nderlidhen me prodhim dhe ofrimin e sherbimeve per prodhime audiovizuele. Eshte themeluar ne vitin 1996 nga Shkumbin Istrefi dhe Mentor Shala.

CMB Productions, apo shkurt CMB eshte produksion filmik dhe tv ne radhe te pare. Prodhimet me te njohura te CMB-se jane serialiet Kafeneja Jone, Kombinati dhe filmi artistik i metrazhit te gjate "Tri dritare dhe nje Varje".

Shko lart