Per ne

CMB Productions eshte kompani qe si aktivitete kryesore ka prodhimin e filmave artistik dhe prodhimeve televizive. Poashtu edhe ofron sherbime te tjeraqe nderlidhen me prodhim dhe ofrimin e sherbimeve per prodhime audiovizuele. Eshte themeluar ne vitin 1996 nga Shkumbin Istrefi dhe Mentor Shala.

Social Share:
Shko lart