Per produksionin CMB

CMB Productions, apo shkurt CMB eshte produksion filmik dhe tv ne radhe te pare. Prodhimet me te njohura te CMB-se jane serialiet Kafeneja Jone, Kombinati dhe filmi artistik i metrazhit te gjate "Tri dritare dhe nje Varje".

Social Share:

Comments

Shko lart