Tri dritare dhe nje varje

"Tri dritare dhe nje varje", eshte film i metrazhit te gjate, i prodhuar nga CMB Productions, me skenar nga Zymber Kelmendi dhe regji nga Isa Qosja. Premiera e ketij filmi u dha ne Festivalin e Sarajeves ne vitin 2014.

 
Social Share:

Comments

Shko lart